Ingatlanfejlesztés > Ingatlan - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ingatlanfejlesztés > 30 weboldal. Kategória leírása: Ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégek, vállalkozások. Ingatlanfelújítás, karbantartás és fejlesztés.

ingatlan.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Bácsi Kft.
http://www.xn--energia-tanstvny-smb7slj.hu/

Energiatanúsítvány, energetikai tanúsítvány a Bácsi Mérnökiroda szolgáltatása. 24 órás határidő, pontosság, megbízhatóság. Bácsi Mérnökiroda Cím: 1118 Budapest, Villányi út 55-65 Tel: +36-30-6328-820 Web: www.energia-tanúsítvány.hu/ Email: info@bacsi-mernokiroda.hu

Bácsi Kft.
ProKoncept Kőműveseknek
http://www.prokoncept.hu/epitesirendszer.php

Prokoncept Építési Rendszer kőműveseknek, beruházóknak, vállalkozóknak

ProKoncept Kőműveseknek
Dominium-Cor Rt.
http://www.domic.hu/

Ingatlan, ingatlan bérbeadás, ingatlanforgalmazás, ingatlanhasznosítás, irodaház...

Dominium-Cor Rt.
MARAM-INVEST KFT. lakópark tervezés, kivitelezés
http://www.maram-invest.com/

Lakópark tervezés, ingatlan kivitelezés. Sorházak építése zöld övezetben. Ingatlan adás-vétel Tata, Fényes,Tatabánya, Kertváros, Vértesszőlős

MARAM-INVEST KFT. lakópark tervezés, kivitelezés
Eco System Hungary Kft - generálkivitelezés, családi házak építése
http://www.ecosystemkft.com/

Vállalkozási stratégiánk szerint minőségi munkánkat az átlagos építőipari árviszonyokhoz képest mérsékelt árszinten szolgáltatjuk, ezért megrendelőink között tisztelhetünk önkormányzatokat, önkormányzati vagyonkezelőket, gazdálkodó szervezeteke, társasházak, állami hivatalokat, oktatási-, és nevelési intézményeket, továbbá jelen vannak a gazdaságilag számottevő magánvállalkozói beruházók és magánszemélyek is. Teljes mértékben hazai tulajdonú vállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket képviselő magas színvonalú, modern projektek megvalósítása és a már meglévő épített környezet értékeinek megtartása mellett. Szándékunk, kisvállalati szemléletű megrendelő orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani.Ehhez nyújt garanciát a családi vállalkozás keretein belül tartott tulajdonosi kör, ami kiegészül a naprakész, kreatív szakembergárdával, mind az előkészítés, lebonyolítás és a kivitelezés szintjén.

Eco System Hungary Kft - generálkivitelezés, családi házak építése
Hangyavár Kft. (Vác) - ingatlan kivitelezés, értékesítés
http://www.hangyavar.hu

Hangyavár lakások, üzletek vásárlása, bérlése közvetlenül a beruházótól. Új építésű ingatlanok kedvező áron, gazdag felszereltséggel (IKEA konyha, garázsbeálló, tároló stb.). Vegye meg még lakását ma, költözzön akár holnap. 2000-ben építettük fel első, eladásra szánt társasházunkat. Az elért sikereken és pozitív visszajelzéseken felbuzdulva belefogtunk második társasházunkba, majd a harmadikba, és így tovább. Megbízható és jó minőségű lakásainknak köszönhetően elértük azt, hogy mára már az építkezés előtt majdnem minden lakás elkelt.

Hangyavár Kft. (Vác) - ingatlan kivitelezés, értékesítés
Komplex betörésjelző rendszerek
http://monsignore.hu

Cégünk majd' 10 éve foglalkozik személy, vagyon és értékvédelemmel. Sikerünk titka, hogy munkánkat a legnagyobb diszkrécióval és a legmagasabb szintű szakmai tudással végezzük. Ma már nem számít luxusnak betörésjelző rendszert használni, sőt, inkább felelőtlenség a hosszú évek munkájával megteremtett értékeink, lakóingatlanunk felkínálása a rossz szándékú idegennek. A biztonságtechnikai eszközök elterjedésének hála pedig ma már rendkívül elérhető áron élhet eme lehetőségekkel. Bízza ránk személy és információvédelmét!

Komplex betörésjelző rendszerek
Műanyag ablak beépítés, ablakcsere - Daidalos Kft
http://www.ablak-muanyagablak.hu/muanyagablak-beepites.html

Vállajuk új építésű ingatlanok teljes körű nyílászáró beépítését. Minimum 5 lakás esetén, a nálunk vásárolt műanyag ablak beépítés díjának 50%-át elengedjük. Országos ablakcsere program. Hívjon a 06-70-505-6374 -es telefonszámon.

Műanyag ablak beépítés, ablakcsere - Daidalos Kft
Építőipar kivitelezés
http://www.mnmkomplex.hu/

Az MNM Komplex építőipari tevékenységek elvégzésére alakult 1991-ben. A cég a megalapítás óta elsősorban építőipari fővállalkozásokat és szakipari munkákat végez, melynek tervezését is vállaljuk, ha igény van rá. Cégünk a kezdetektől fogva dinamikusan fejlődik, melynek alapját stabil személyi állományunk képzi. Szakembereink tudása az építőipari tevékenységek teljes keresztmetszetét átöleli.

Építőipar kivitelezés
EUDEAL Plusz Kft.– Minden, ami építőipar!
http://www.eudeal.hu/muszaki-ellenorzes

Az EUDEAL Plusz Kft. vállalja generál kivitelezéssel történő építőipari megrendelések, kivitelezések kulcsrakész megvalósítását, épületek, családi házak, társasházak építésének, bontásának műszaki ellenőrzését, felelős műszaki vezetését. Mély- és magasépítési tevékenységi körben az alábbiakat végzi: Földmunkák, Sík- és mélyalapozások, Közműépítések, Útépítések, Műtárgyak építése, Szerkezetépítések, Kulcsrakész kivitelezések, Bonyolítások, Épületgépészeti kivitelezések, Épületvillamosság kivitelezések, Tanácsadás, Tervezés

EUDEAL Plusz Kft.– Minden, ami építőipar!
Ingatlanfelújítás-karbantartás-fejlesztés
http://lakasfelujitas-karbantartas.hu

Cégünk az építőipar teljes spektrumában vállal generálkivitelezést. Magán és ipari ingatlanok kezelése, ingatlanfejlesztési munkák. Építés, felújítás, szakipari munkák elvégzését vállaljuk. Bizza szakértőkre az ingatlanát!

Ingatlanfelújítás-karbantartás-fejlesztés
B+I Studio Éületenergetikai Kft.
http://www.bistudio.hu/

Cégünk az alábbi témákban vállalja a teljes körű ügyintézést, illetve szaktanácsadást: energetikai tanúsítvány, lakás zöldkártya, épületenergetikai optimalizálás, ingatlanforgalmi értékbecslés, építészeti tervezés. Címünk: 1034 Budapest, Tímár utca 17.

B+I Studio Éületenergetikai Kft.
Benedetti Kft. - Energetikai tanúsítvány készítése gyorsan
http://benedetti.hu/energetikai-tanusitvany.html

A Benedetti Energiagazdálkodási Kft. a tudatos energiafelhasználás szakértője. A cég fő profilja az energetikai tanúsítvány kiállítása, amit korszerű műszerekkel, társasházak esetén kiemelkedő kedvezménnyel, az ügyfelek számára utánajárás nélkül és fix díjakkal tud biztosítani. Továbbá az ügyfeleit az olyan szolgáltatásokkal tudja gazdaságosabbá tenni, mint a hőkamerás épületdiagnosztika és a LED-es világításkorszerűsítés. Még több információért és hasznos tanácsokért kérjük látogasson el a benedetti.hu weboldalra, ahol sok érdekességet tudhat meg az energetika tanúsítvány elkészítésének jelentőségéről. Telefonon a +36-20-260-8486 számon érdeklődhet munkanapokon 10 és 17 óra között.

Benedetti Kft. - Energetikai tanúsítvány készítése gyorsan
Radiátorok kiszállítással
http://www.gpsz.hu/termekek/radiatorok/

Radiátort webáruházból? Igen! A Gépész Holding teljeskörű tájékoztatást, információkat nyújt termékeiről, kedvező árakat, minőséget és vásárlást az otthona kényelméből. A rendelt termékeket személyesen is átveheti telephelyeinken az ország több pontján, vagy akár házhozszállítást is kérhet, így ezzel sem lesz gondja. Ugye, így nem is hangzik olyan rosszul? Válasszon minket és radiátorainkat!

Radiátorok kiszállítással
Ingatlan beruházás uniós támogatással cégeknek - GINOP-1.2.1-15
http://unios-palyazatok.gkf.hu/mikro-kis-es-kozepvallalkozasok-termelesi-kap ...

Amennyiben vállalkozása székhelyének, telephelyének vagy gyártó üzemének fejlesztését tervezi, a termelési kapacitás bővítésére kiírt uniós pályázat kiváló finanszírozási lehetőségeket biztosít a gyors megtérülés érdekében. Új termelő eszköz vásárlása esetén akár 500 millió forinttal is támogathatja kapacitásbővítő projektjét a Széchenyi 2020 programon keresztül az Európai Unió. Cégünk minden szakmai segítséget megad partnereinek, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni nyertes pályázatukból.

Ingatlan beruházás uniós támogatással cégeknek - GINOP-1.2.1-15
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
ingatlan.wyw.hu: Ingatlan adatbázisok, ingatlan apróhirdetések. Új és használt lakások, családi házak hirdetéseivel foglalkozó portálok gyűjteménye. Ha ingatlant keresel, nálunk mindent megtalálsz!
Gyűjteményünkben 628 válogatott ingatlan témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 628 | Várakozó linkek: 15 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 78375