Ingatlanfejlesztés > Ingatlan - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ingatlanfejlesztés > 40 weboldal. Kategória leírása: Ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégek, vállalkozások. Ingatlanfelújítás, karbantartás és fejlesztés.

ingatlan.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Bácsi Kft.
http://www.xn--energia-tanstvny-smb7slj.hu/

Energiatanúsítvány, energetikai tanúsítvány a Bácsi Mérnökiroda szolgáltatása. 24 órás határidő, pontosság, megbízhatóság. Bácsi Mérnökiroda Cím: 1118 Budapest, Villányi út 55-65 Tel: +36-30-6328-820 Web: www.energia-tanúsítvány.hu/ Email: info@bacsi-mernokiroda.hu

Bácsi Kft.
ProKoncept Kőműveseknek
http://www.prokoncept.hu/epitesirendszer.php

Prokoncept Építési Rendszer kőműveseknek, beruházóknak, vállalkozóknak

ProKoncept Kőműveseknek
Dominium-Cor Rt.
http://www.domic.hu/

Ingatlan, ingatlan bérbeadás, ingatlanforgalmazás, ingatlanhasznosítás, irodaház...

Dominium-Cor Rt.
Eco System Hungary Kft - generálkivitelezés, családi házak építése
http://www.ecosystemkft.com/

Vállalkozási stratégiánk szerint minőségi munkánkat az átlagos építőipari árviszonyokhoz képest mérsékelt árszinten szolgáltatjuk, ezért megrendelőink között tisztelhetünk önkormányzatokat, önkormányzati vagyonkezelőket, gazdálkodó szervezeteke, társasházak, állami hivatalokat, oktatási-, és nevelési intézményeket, továbbá jelen vannak a gazdaságilag számottevő magánvállalkozói beruházók és magánszemélyek is. Teljes mértékben hazai tulajdonú vállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket képviselő magas színvonalú, modern projektek megvalósítása és a már meglévő épített környezet értékeinek megtartása mellett. Szándékunk, kisvállalati szemléletű megrendelő orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani.Ehhez nyújt garanciát a családi vállalkozás keretein belül tartott tulajdonosi kör, ami kiegészül a naprakész, kreatív szakembergárdával, mind az előkészítés, lebonyolítás és a kivitelezés szintjén.

Eco System Hungary Kft - generálkivitelezés, családi házak építése
Hangyavár Kft. (Vác) - ingatlan kivitelezés, értékesítés
http://www.hangyavar.hu

Hangyavár lakások, üzletek vásárlása, bérlése közvetlenül a beruházótól. Új építésű ingatlanok kedvező áron, gazdag felszereltséggel (IKEA konyha, garázsbeálló, tároló stb.). Vegye meg még lakását ma, költözzön akár holnap. 2000-ben építettük fel első, eladásra szánt társasházunkat. Az elért sikereken és pozitív visszajelzéseken felbuzdulva belefogtunk második társasházunkba, majd a harmadikba, és így tovább. Megbízható és jó minőségű lakásainknak köszönhetően elértük azt, hogy mára már az építkezés előtt majdnem minden lakás elkelt.

Hangyavár Kft. (Vác) - ingatlan kivitelezés, értékesítés
Építőipar kivitelezés
http://www.mnmkomplex.hu/

Az MNM Komplex építőipari tevékenységek elvégzésére alakult 1991-ben. A cég a megalapítás óta elsősorban építőipari fővállalkozásokat és szakipari munkákat végez, melynek tervezését is vállaljuk, ha igény van rá. Cégünk a kezdetektől fogva dinamikusan fejlődik, melynek alapját stabil személyi állományunk képzi. Szakembereink tudása az építőipari tevékenységek teljes keresztmetszetét átöleli.

Építőipar kivitelezés
Gázterv, energetikai tanúsítvány, hőkamerás vizsgálat - Székesfehérvár
http://www.energetikai-tanusitvany-szekesfehervar.hu/

Hőszükséglet számítás, hőátbocsátási tényező méretezés, hőszigetelés kalkuláció és energetikai tanúsítvány készítés Székesfehérvár és a környező településeken. Vállaljuk hiteles energetikai tanúsítványok készítését energetikai pályázatokhoz, napelemes rednszerekhez, gáztervek készítését és a komplett gázmeot kazáncseréhez. Továbbá vállalunk hőtechnikai méretezéseket.

Gázterv, energetikai tanúsítvány, hőkamerás vizsgálat - Székesfehérvár
Ingatlanfelújítás-karbantartás-fejlesztés
http://lakasfelujitas-karbantartas.hu

Cégünk az építőipar teljes spektrumában vállal generálkivitelezést. Magán és ipari ingatlanok kezelése, ingatlanfejlesztési munkák. Építés, felújítás, szakipari munkák elvégzését vállaljuk. Bizza szakértőkre az ingatlanát!

Ingatlanfelújítás-karbantartás-fejlesztés
Radiátorok kiszállítással
http://www.gpsz.hu/termekek/radiatorok/

Radiátort webáruházból? Igen! A Gépész Holding teljeskörű tájékoztatást, információkat nyújt termékeiről, kedvező árakat, minőséget és vásárlást az otthona kényelméből. A rendelt termékeket személyesen is átveheti telephelyeinken az ország több pontján, vagy akár házhozszállítást is kérhet, így ezzel sem lesz gondja. Ugye, így nem is hangzik olyan rosszul? Válasszon minket és radiátorainkat!

Radiátorok kiszállítással
Ingatlan beruházás uniós támogatással cégeknek - GINOP-1.2.1-15
http://unios-palyazatok.gkf.hu/mikro-kis-es-kozepvallalkozasok-termelesi-kap ...

Amennyiben vállalkozása székhelyének, telephelyének vagy gyártó üzemének fejlesztését tervezi, a termelési kapacitás bővítésére kiírt uniós pályázat kiváló finanszírozási lehetőségeket biztosít a gyors megtérülés érdekében. Új termelő eszköz vásárlása esetén akár 500 millió forinttal is támogathatja kapacitásbővítő projektjét a Széchenyi 2020 programon keresztül az Európai Unió. Cégünk minden szakmai segítséget megad partnereinek, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni nyertes pályázatukból.

Ingatlan beruházás uniós támogatással cégeknek - GINOP-1.2.1-15
Hőszükséglet, kazán méretezés, energetikai tanúsítvány kiállítás
http://olcso-tanusitvany.hu

Vállaljuk hőszükséglet számítások készítését helyszíni felméréssel, hiteles energetikai tanúsítványok kiállítását, gáz és elektromos kazánok méretezését az elérhető legjobb árakon. Energetikai pályázatok teljes-körű kidolgozása, napelemes rendszerek teljesítmény alapú méretezése.

Hőszükséglet, kazán méretezés, energetikai tanúsítvány kiállítás
Energetikai pályázat - Energetikai pályázatok kidolgozása
https://energetikai-palyazat.hu

Energetikai pályázatok kidolgozása magánszemélyek, társasházak, vállalkozások, cégek részére. Napelemes pályázatok, energetikai korszerűsítések tervezése, megtérülés számítások, gépészeti rendszerek korszerűsítésének tervezése magánszemélyek részére is. Cégünk vállalja VEKOP és GINOP energetikai pályázatok teljeskörű kidolgozását a pályázat anyagtól a tervezésig.

Energetikai pályázat - Energetikai pályázatok kidolgozása
Energetikai tanúsítvány Budapest
https://www.energetikata.hu/

Energetikai tanúsítvány készítése Budapesten. Aktuális árakról és akciónkról keresse fel a weboldalunkat. Az ára tartalmazza a teljes felmerülő költséget, kiszállással, helyszíni szemlével, budapesti, társasházi lakás esetén adásvételi szerződéshez ill. bérbeadáshoz. Aktuális árakról és akciónkról keresse fel a weboldalunkat. Megrendelés telefonon: 06-20-912-14-05 Teljes felmerülő költség, kiszállással, helyszíni szemlével, budapesti, társasházi lakás esetén adásvételi szerződéshez ill. bérbeadáshoz. Megrendelésért hívja a munkaidőben 06-20-912-1405-ös telefonszámot, (hétköznapokon 8:00 – 17:30 között) egyeztetünk egy időpontot, amikor meg tudja mutatni az ingatlant. Energetikai tanúsítvány készítése a helyszíni szemlétől számítva 1-2 munkanapon belül.

Energetikai tanúsítvány Budapest
Hőszükséglet számítás - Hőveszteség meghatározása - Mekkora kazán kell
http://hoszukseglet-szamitas.hu

Kíváncsi mekkora a lakás hővesztesége - hőszükséglete, mekkora kazán kell, esetleg összevetné a különböző fűtési rendszereket. Keressen minket, segítünk. Sokszor találkozunk azzal a kérdéssel, hogy vajon mekkora az adott családi ház vagy lakás, társasház tényeleges fűtési hőigénye, valóban indokolt ilyen nagy teljesítményű gázkazánt beépíteni, vagy egy teljesítmény számítás alapján elegendő lenne kisebb is.

Hőszükséglet számítás - Hőveszteség meghatározása - Mekkora kazán kell
Szak-therm - Energiatanúsítvány
http://szak-therm.hu/

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításról szóló 176/2008. (VI. 30.) Kormányrendelet 2009. január 1-jén lépett hatályba. E rendelet előírásai szerint az épületek energetikai jellemzőit tanúsítani kell az alábbi esetekben: - új épület építésekor (a jogszabályban rögzített esetekben); - meglévő épület (önálló rendeltetési egység, lakás) eladásakor vagy egy évet meghaladó bérbeadásakor; - 1000 m2-nél nagyobb hasznos alapterületű hatósági rendeltetésű, állami tulajdonú közhasználatú épületeknél. Új építésű épületek esetében az energetikai tanúsítvány elkészítése 2009. január 1-jétől kötelező (a használatbavételi engedély kiadásáig kell elkészíttetni), meglévő épületek esetében az energetikai tanúsítás 2012. január 1-jétől kötelező. Annak érdekében, hogy egyértelmű képet kapjanak lakóépületük jelenlegi energiafogyasztásáról, felajánljuk cégünk, Szak-Terv Bt. szakértői szolgáltatásait, lakóépületük energetikai jellemzőinek tanúsítására.

Szak-therm - Energiatanúsítvány
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
ingatlan.wyw.hu: Ingatlan adatbázisok, ingatlan apróhirdetések. Új és használt lakások, családi házak hirdetéseivel foglalkozó portálok gyűjteménye. Ha ingatlant keresel, nálunk mindent megtalálsz!
Gyűjteményünkben 504 válogatott ingatlan témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 504 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 58581