Ingatlan üzemeltetés > 2. oldal > Ingatlan - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ingatlan üzemeltetés > 2. oldal > 22 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Szálloda üzemeltetés
http://service4you.hu

Professzionális szálloda üzemeltetési stratégiát nyújtunk független, láncokhoz nem tartózó szállodák és más, idegenforgalmi célú létesítmények tulajdonosainak, ezen kívül operatív munkájuk során felmerülő nehézségeik megoldását tanácsadással segítjük. Cégünk új szállodát építtető, nem szakmai befektetők számára is alternatívát kínál a tervezéstől az üzemeltetésig. Szálloda vételi, eladási, lízing vagy refinanszírozási szándék esetén is tudunk megoldási javaslatokat biztosítani. Ismerje meg a Service4You Hotel Management Company szálloda üzemeltetési koncepcióját, tekintse meg szállodai portfóliónkat!

Szálloda üzemeltetés
Ingatlanüzemeltetés
http://www.kraft-fm.hu/

A szakszerűen működtetett épületkomplexumok fenntartási költségei számottevően csökkenthetők, emiatt érdemes egy erre specializálódott cégre bízni azt! A Kraft FM széleskörű tapasztalattal rendelkezik a facility management területén; referenciái között számtalan, különböző típusú létesítmény lelhető fel. A cég teljes körű szolgáltatáscsomagot kínál ügyfeleinek, ami többek között az alábbi feladatokat foglalja magában: eseti és periodikus karbantartás, portaszolgálat, IT rendszerüzemeltetés, stb.

Ingatlanüzemeltetés
Közös képviselő, társasház kezelő
http://www.kozos-kepviselo.com/

A Társasház közös képviselő Kft. mindig törekszik arra, hogy a társasházak lakói kényelmesen, biztonságban érezzék magukat az otthonaikban . Itt akár az anyagi biztonságról is beszélhetünk. Hiszen ha a társasháznak meg van a megfelelő anyagi háttere, akkor a ház működése biztosított, és így a lakók nyugalma is biztosított. A biztonságérzethez elengedhetetlen a jó közös képviselő, aki mindent megtesz a társasház tökéletes működéséért. - 24 órában elérhető, hisz bármilyen probléma felmerülhet akár az éjszaka közepén ami akár azonnali intézkedést igényelhet az adott esetben. - Az anyagi háttérhez fontos, hogy minden tulajdonos rendesen fizesse a közös költséget. Éppen ezért hozom fel ezt is a felsorolásban, hiszen feladataim közé tartozik, hogy az esetlegesen nem fizető tulajdonosoktól való közös költség behajtását is a cég maga végzi el. Ezzel is időt és pénzt megspórolva a társasház lakói számára.

Közös képviselő, társasház kezelő
Társasház gondnokság
http://www.takaritas-takarito.hu

Társasházak, épületek teljes körű minőségi takarítása, üzemeltetése és gondnoksága. Takarító vállalkozásunk szakképzett dolgozókat foglalkoztat, a minőségi takarítási tevékenység érdekében. Referenciákkal, és ötven millió forintig szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik. Társasházak épületüzemeltetése, kertfenntartása, hótakarítás, karbantartás és gondnoki feladatok ellátása (hibaelhárítás, szemét, kommunális hulladék mozgatása).

Társasház gondnokság
Lakásszövetkezet, társasház jogi ügyeinek intézése
http://dekanycsaba.com/tarsashaz-lakasszovetkezet-jogszabaly.html

Minden jogi közösség életében elkel a szakképzett segítség. Dr Dékány Csaba vagyok, a Lakásszövetkezetek És Társasházak Érdekvédelmi szövetségének elnökségi tagja. Több éve foglalkozom társasházak, illetve lakásszövetkezetek alapításával, megszüntetésével, jogi ügyeik rendezésével. Amennyiben a segítségére lehetek, kérem keressen bizalommal!

Lakásszövetkezet, társasház jogi ügyeinek intézése
Tolna Megyei Ingatlankezelés
http://ingatlanmanagement.wix.com/ingatlanm#!ingatlan-nyilvntartsi-rendszer/ ...

Virtuális Ingatlan Nyilvántartási Rendszer, ingatlan üzemeltetés és fejlesztés a fő szakterületünk. Jelen ismereteink és felkészültségünk alapján az épületek életciklusa során jelentkező feladatok nagytöbbségében tudunk partneri szerepet vállalni.

Tolna Megyei Ingatlankezelés
VIIR online ingatlanüzemeltetés
http://viir.hu

2011-2015 közötti időszakban kifejlesztettük a VIIR elnevezésű szoftvert, amely az ingatlan üzemeltetés korszerű eszközeként használható. A fejlesztés során konkrét, az önkormányzati szféra ügyviteléhez igazított program valósult meg . A VIIR szoftver WEB alapú rendszer, az adatbázis felhő alapú. A felület lehetőséget biztosít az ügyvitel során felmerülő műszaki és gazdasági események hatékony kezelésére.

VIIR online ingatlanüzemeltetés
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
ingatlan.wyw.hu: Ingatlan adatbázisok, ingatlan apróhirdetések. Új és használt lakások, családi házak hirdetéseivel foglalkozó portálok gyűjteménye. Ha ingatlant keresel, nálunk mindent megtalálsz!
Gyűjteményünkben 628 válogatott ingatlan témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 628 | Várakozó linkek: 13 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 78359