Ingatlan üzemeltetés > Ingatlan - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ingatlan üzemeltetés > 21 weboldal. Kategória leírása: Ingatlan üzemeltetéssel foglalkozó cégek honlapjai. Közös képviselet, társasházak, lakóparkok üzemeltetése.

ingatlan.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Carion Property Management
http://www.carionpm.hu/

Ingatlan üzemeltetés: iroda, raktár, szálloda műszaki üzemeltetés, őrzés-védés, facility management Budapest (Hungary), biztonsági, dispatcher szolgálat - Carion Property Management

Carion Property Management
Társasházi közös képviselet, ingatlankezelés átlátható módon
http://www.tarsashazkezelesek.hu

A syma-tech bt Budapest összes kerületébenvállalja társasházak közös képviseletét, ingatlankezelését bérházaktól a lakóparkokig. Közös költség optimalizálás, a társasházra szabott üzemeltetés megtervezése. Partner cégeink vállalják a társasházak takaritását és kert karbantartását.

Társasházi közös képviselet, ingatlankezelés átlátható módon
Virtuális Ipari Park Kft.
http://www.vipcsoport.hu/

Ingatlanhasznosítás.

Virtuális Ipari Park Kft.
Nominent Kft.
http://nominent.hu/

A vállalkozás 2004-től látja el a budapesti társasházak, üzlet- és irodaépületek teljes körű üzemeltetését és közös képviseletét. Az üzleti filozófia középpontjában az ügyfelek maximális kiszolgálásának célkitűzése áll. A tevékenység olyan ügyfélorientált vállalkozás, amely a megbízó igényeihez rugalmasan alkalmazkodva, magas színvonalon látja el a feladatát. A szakmai színvonal alapja a szakirányú műszaki végzettségen kívül az ingatlankezelésben szerzett tapasztalat, kiterjedt kivitelezői kapcsolatok, valamint a rendelkezésre álló fejlett technikai háttér. A NOMINENT Kft. kezelésében lévő társasházak karbantartási és hibaelhárítási munkáinak elvégzését szakmailag jól felkészült, megbízható, az évek alatt bizonyított vállalkozók biztosítják.

Nominent Kft.
Global-Hand Kft. épületkarbantartás
http://www.global-hand.hu

Társaságunk intézmények, közületek részére általános és teljes körű karbantartással, igény szerinti üzemeltetéssel foglalkozik. Karbantartási szolgáltatásunk keretein belül vállalunk azonnali hibaelhárítást az ország egész területén. Vállalkozásunk készséggel áll a közületi és lakossági megrendelők számára is, akár felújításról, átépítésről, bővítésről, vagy új épületek komplett, kulcsrakész kivitelezéséről legyen szó. Az általános karbantartás mellett vállaljuk reklámfelületek takarítását, tisztán tartását, falfelületekről falfirkák eltávolítását, a sérült felületek helyreállításával. Áramszünet esetén elektromos áram szolgáltatását áramfejlesztő gépről azonnali kiszállással

Global-Hand Kft. épületkarbantartás
Közös képviselő, társasházkezelő
http://tarsashazkezelo.info

Közös képviselet és társasházkezelés kedvező feltételekkel Budapesten és környékén. Társasházkezelés és könyvelés egy helyen. Precíz könyvvezetés és elégedett ügyfelek. Kérjen ajánlatot cégünktől is!

Közös képviselő, társasházkezelő
Közös képviselő
http://www.kozoskepviselo.hu

Társasházi közös képviselet megbízhatóan Több éve a piacon. Budapest egész területén cégünk teljes értékűen látja el a közös képviseletet. Teljes szakmaifelelősségbiztositás és több éves tapasztalat társasházak kezelése terén, profi adósság kezelés.

Közös képviselő
közösképviselet
http://www.kozoskepviselot.hu

A www.kozoskepviselot.hu társasház kezeléssel és közös képviselet ellátásával foglalkozik.

közösképviselet
Balaházak
http://www.balahazak.hu

A honlap célja: Megfeleljen a XXI. században elvárt követelménynek: az ember elektronikus úton tudja intézni ingatlantulajdonainak ügyeit. Ezért fejlesztettük a honlapot lényegre törően egyszerűen kezelhetővé, mely felöleli tulajdonosok számára az ingatlankezelés szükséges teljes témakörét, azonnali naprakész információt szolgáltatva számukra. • Lehetővé teszi a tulajdonosok elkülönített egyéni egyenlegének megtekintését • Hibabejelentést • az SZMSZ, Határozatok, Formanyomtatványok megtekintését, illetve letöltését • A Számvizsgáló Bizottságok tagjai számára lehetővé teszi a könyvelés teljes naprakész áttekintését, ezzel a Társasház mindenkori gazdasági felügyeletét • Az általam nyújtott szolgáltatások bemutatása

Balaházak
Igényes irodatakarítás - Bp.
http://irodatakaritas.gportal.hu

Irodákban és irodaházakban vállalunk rendszeres takarítást, de szívesen állunk rendelkezésére alkalmanként is (ablaktisztítás, nagytakarítás, szőnyegtisztítás). Professzionális gépekkel, eszközökkel, humán erőforrással, valamint rugalmas és szakszerű munkavégzéssel szolgáljuk igényes megrendelőinket.

Igényes irodatakarítás - Bp.
Társasházkezelés felsőfokon!
http://www.thkezeles.hu

Társasházkezelés Felsőfokon! Aktuálissá vált a közös képviselő váltás? Nincs megelégedve jelenlegi társasházkezelőjével? Felújításra, korszerűsítésre szorul a társasháza? Nem boldogulnak a közművek átírásával? Drágának, soknak találják a jelenlegi közös költséget? Agilis, gyors, pontos közös képviselőt szeretnének? Amennyiben felkeltettük érdeklődését és társasházkezelői, közös képviselői és ingatlankezelői feladatok ellátására keres szakképzett közös képviselőt, társasházkezelőt, ingatlankezelőt, kérem, ajánlatkéréshez vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a következő elérhetőségeken: QTQ Kft. Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 17. E-mailcím: info@thkezeles.hu Tel/Fax: +36-1-785-9168 Társasházkezelőnk: Gálfi-Kovács Andrea

Társasházkezelés felsőfokon!
Felvonó és lift karbantartás - magyarlift.hu
http://www.magyarlift.hu/

A Magyar Lift kft egy 100% -ban magyar tulajdonú vállalkozás! Célkitűzésünk, hogy magyar vállalkozások színvonalas és a szabványoknak megfelelő termékeit építsük be berendezéseinkbe. Folyamatosan kapcsolatban állunk azon magyar cégekkel, akik minőségi termékeket állítanak elő. Bár a magyar felvonógyártás megszűnt, azon dolgozunk, hogy minél nagyobb számban legyenek magyar felvonó alkatrészek. Szeretnénk hogy vevőink is a magyar termékeket választanák, mert az is lehet jó, ami magyar! Ajánljuk szolgáltatásainkat: Lakóépületek, lakóparkok, egészségügyi intézmények, kórházak, oktatási intézetek, iskolák, sportlétesítmények, stadionok, kultúrális intézetek, színházak, vendéglátóipari egységek, szállodák építőinek, üzemeltetőinek. Szolgáltatásaink: lift és felvonó üzemeltetés, lift karbantartás, lift szerelés.

Felvonó és lift karbantartás - magyarlift.hu
Társasházak, lakóparkok üzemeltetése
http://profi-tarsashaz.hu

Társasházkezelés teljes műszaki, jogi, könyvelési, valamint házkezelési háttérrel. Elvünk, hogy a társasházakat úgy kell üzemeltetni, hogy a tulajdonosokat anyagilag a legkisebb mértékben terheljük, ezért a társasházban szükséges felújítási munkák elvégzésére - az értékhatártól függően - a vállalkozókat minden esetben versenyeztetjük.

Társasházak, lakóparkok üzemeltetése
Szálloda üzemeltetés
http://service4you.hu

Professzionális szálloda üzemeltetési stratégiát nyújtunk független, láncokhoz nem tartózó szállodák és más, idegenforgalmi célú létesítmények tulajdonosainak, ezen kívül operatív munkájuk során felmerülő nehézségeik megoldását tanácsadással segítjük. Cégünk új szállodát építtető, nem szakmai befektetők számára is alternatívát kínál a tervezéstől az üzemeltetésig. Szálloda vételi, eladási, lízing vagy refinanszírozási szándék esetén is tudunk megoldási javaslatokat biztosítani. Ismerje meg a Service4You Hotel Management Company szálloda üzemeltetési koncepcióját, tekintse meg szállodai portfóliónkat!

Szálloda üzemeltetés
Ingatlanüzemeltetés
http://www.kraft-fm.hu/

A szakszerűen működtetett épületkomplexumok fenntartási költségei számottevően csökkenthetők, emiatt érdemes egy erre specializálódott cégre bízni azt! A Kraft FM széleskörű tapasztalattal rendelkezik a facility management területén; referenciái között számtalan, különböző típusú létesítmény lelhető fel. A cég teljes körű szolgáltatáscsomagot kínál ügyfeleinek, ami többek között az alábbi feladatokat foglalja magában: eseti és periodikus karbantartás, portaszolgálat, IT rendszerüzemeltetés, stb.

Ingatlanüzemeltetés
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
ingatlan.wyw.hu: Ingatlan adatbázisok, ingatlan apróhirdetések. Új és használt lakások, családi házak hirdetéseivel foglalkozó portálok gyűjteménye. Ha ingatlant keresel, nálunk mindent megtalálsz!
Gyűjteményünkben 504 válogatott ingatlan témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 504 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 58581