Földmérés, földmérők > Ingatlan - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Földmérés, földmérők > 13 weboldal. Kategória leírása: Ingatlanrendezés, földmérési, geodéziai szolgáltatások. Földméréssel foglalkozó cégek, vállalkozások. Földmérőt keresel? Nálunk garantáltan megtalálod a számodra megfelelő céget.

ingatlan.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Vázrajz - Földmérés
http://www.vazrajz.hu/

Az ingatlanokkal kapcsolatos földmérési feladatok ismertetése. Telek magassági felmérése, telekhatár kitűzése vagy módosítása.

Vázrajz - Földmérés
Geocentrum Földmérő Bt.
http://www.xn--fldmr-esa1g79a.hu

Változási vázrajzok, térrajzok. Épületfeltüntetés, telekalakítás, kitűzés. Teljes körű földmérési szolgáltatás.

Geocentrum Földmérő Bt.
Földmérés, ingatlanrendezés, geodézia
http://www.xn--geodta-eva.hu/

Birtokhatárok, építmények kitűzése. Beépített és beépítetlen területek geodéziai felmérése. Tervezési és megvalósulási térképek, helyszínrajzok készítése. Épületfeltüntetés, telekalakítás, szolgalmi jog. Teljes körű geodéziai szolgáltatás.

Földmérés, ingatlanrendezés, geodézia
Földmérés, talajmechanika,
http://www.foldetmerek.hu

Tervezési térkép, megvalósulási térkép, vázrajz, kitűzés, szintvonalas helyszínrajz, szolgalmi jog, épületfeltüntetés, magasságmeghatározás... minden ami geodézia.

Földmérés, talajmechanika,
Földmérő, földmérés, geodézia
http://www.xn--fldmr-esa1g79a.hu

Változási vázrajzok, térrajzok. Épületfeltüntetés, telekalakítás, kitűzés. Teljes körű földmérési szolgáltatás.

Földmérő, földmérés, geodézia
Bácsi Mérnökiroda
http://www.bacsi-mernokiroda.hu/

Földmérés, geodézia: telekhatár kitűzés, változási vázrajz készítés (telekmegosztáshoz, egyesítéshez, határrendezéshez, épületfeltüntetéshez, szolgalmi jog, vezetékjog bejegyzéshez), telekalakítás lebonyolítása, különböző geodéziai felmérések, kitűzések. A földmérés terepi munkáihoz modern geodéziai műszerekkel, az irodai feldolgozáshoz korszerű számítógéppel és szoftverrel rendelkezünk.

Bácsi Mérnökiroda
földmérési szolgáltatások-telekosztás
http://www.xn--fldmrs-evab5i.net/Megosztas.html

Telekhatár megosztás illetve egyéb földmérési feladatok ismertetése. A földmérési ügymenettel kapcsolatos kérdésekre választ talál a honlapon.

földmérési szolgáltatások-telekosztás
Épületfeltüntetés
http://www.xn--fldmrs-evab5i.net/Epuletfeltuntetes.html

Ha földmérőre illetve földmérésre van szüksége, mert egy elkészült házát vagy egyéb építményét a földhivatali nyilvántartásban fel kell tüntetnie, ezen az oldalon az ügymenethez minden szükséges információt megtalál.

Épületfeltüntetés
Földmérés Fejér megyében
http://www.martongeo.hu/

Marton Norbert vagyok, földmérő mérnök. Mint egyéni vállalkozó vállalok mindennemű földmérési munkát, elsősorban Pest és Fejér megye területén, rövid határidővel modern geodéziai műszerpark segítségével. A különböző sajátos célú geodéziai (telkekkel kapcsolatos megosztások, határrendezések, épületfeltüntetések, telekhatár kitűzések) és mérnökgeodéziai (utak, épületek kitűzése, szintvonalas térképek és megvalósulási dokumentációk készítése) feladatok mellett felvilágosítással tudok szolgálni földmérési, ingatlan-nyilvántartási és önkormányzati kérdéskörökben, valamint munkáim közé tartozik a földhivatali teljes körű ügyintézés is.

Földmérés Fejér megyében
Hektargeo - Földmérés
http://hektargeo.hu/

Keszthelyi székhelyen több mint 25 éves szakmai tapasztalattal, földmérési (geodéziai) munkarészek elkészítése Zala, Vas, Veszprém, Somogy és Tolna megyében valamint a Balaton teljes vonzáskörzetében, igény szerint földhivatali ügyintézéssel egybekötve.

Hektargeo - Földmérés
Geomol földmérő ioda
http://geomol.hu/

Keszthely vonzáskörzetében, a Nyugat-Balatoni régióban rövid határidővel vállalunk kataszteri földmérési (ingatlan-nyilvántartáshoz kapcsolódó vázrajzok készítése, igény szerint földhivatali, és hatósági ügyintézéssel), építési geodéziai (építmények tervezésével, építésével, és megvalósulásával kapcsolatos geodéziai feladatok szolgáltatása), igazságügyi földmérési és térképészeti szakértői megbízásokat (legjobb tudásunk és szakértelmünk alapján segítjük elő az igazság megállapítását magánmegbízásra, vagy hatósági kirendelésre).

Geomol földmérő ioda
Igeo-igazságügyi földmérés
http://igeo.hu/

A Balatoni régióban igazságügyi földmérési és térképészeti szakértői munkavégzést vállalok magánmegbízásra, és hatósági kirendelésre. A munkavégzésem során a legmodernebb, és a leghatékonyabb földmérési technológiákat alkalmazom, hogy a tudomány és a műszaki fejlődés eredményeinek felhasználásával segítsem elő a tényállás megállapítását, a szakkérdés eldöntését, a vonatkozó szakmai szabályzatok és jogszabályok alapján.

Igeo-igazságügyi földmérés
Földmérés, geodézia
https://vazrajzkeszites.hu/

Legyen szó telekhatár kitűzésről, épületfeltüntetésről, épület töröltetésről, geodéziai felmérésről, telekmegosztásról, vagy egyéb telekalakításról, rövid határidővel és precíz munkavégzéssel vállaljuk földmérési ügyeinek teljes körű intézését, a megrendeléstől az ingatlan-nyilvántartási bejegyzésig!

Földmérés, geodézia
Hirdetések
Oldal leírása
ingatlan.wyw.hu: Ingatlan adatbázisok, ingatlan apróhirdetések. Új és használt lakások, családi házak hirdetéseivel foglalkozó portálok gyűjteménye. Ha ingatlant keresel, nálunk mindent megtalálsz!
Gyűjteményünkben 504 válogatott ingatlan témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 504 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 58581